Event Info

El Mundo Fantasia

Het leukste evenement op het gebied van Fantasy, Cosplay en Steampunk in het mooie Zuid-Limburg!

OVER HET EVENEMENT

De locatie

Mondo Verde is een 25 hectare groot familiepark met schitterende wereldtuinen, flora en fauna, en leuke attracties voor jong en oud! Tevens worden er vaker feesten en partijen gegeven, waaronder bruiloften en themafeesten. Het park heeft een ideale ligging en de parkeerplaats met mogelijkheid tot meer dan 2000 parkeerplaatsen, bevindt zich pal naast de ingang! Verder is het park rolstoelvriendelijk.


Het evenement

Op 2 & 3 juli 2021 vindt de 6e editie plaats van “El Mundo Fantasia” De wereldtuinen van Mondo Verde Landgraaf worden op deze dagen omgetoverd tot een omgeving waar de wereld van de Fantasy ,Cosplay en Steampunk tot leven komt! Beleef en geniet van een fantastische dag in een geweldig park en bekijk “ The Steampunk, Fantasy & Cosplay World in Two Day's!

Zaterdag 2 juli (10:00u-19:00u) & zondag 3 juli 2022 (10:00u-18:00u) zal het park zijn deuren openen voor al zijn bezoekers, Fantasy, Cosplay & Steampunk fans!

Tickets zijn inclusief "All you can eat"! Dus de hele dag smullen in het park!


Join the Fun in your own Fantasy, Cosplay & Steampunk Creation!

Magical Market

Rondom de kern van Mondo Verde bij het feestgebouw "AlHambra" (Central Square), attractieplein (kermis), entree Mondo Verde en nabij de ingang park en Field of Camps & Activities bevindt zich de “Magical Market” waar verschillende standhouders hun fraaie producten zullen verkopen geheel in stijl van het evenement!

Activiteiten in het park

In verschillende delen van het park zullen er activiteiten, workshops/demo’s plaatsvinden, en zijn er horecagelegenheden voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Er zijn leuke attracties aanwezig voor jong en oud, de nieuwe ketting carrousel, de spectaculaire wildwaterbaan, en er zijn verschillende dieren te bewonderen! Uiteraard is er ook prachtige Live Muziek! (programma volgt)

Bezoekers komen verkleed in hun prachtige creacties, maar ook nieuwe bezoekers mogen verkleed komen en er is mogelijkheid tot fotografie in de prachtige wereldtuinen met verschillende thema's


Voor iedereen!

Dit evenement is geschikt voor jong en oud!

Belangrijk!

Het meenemen van (huis)dieren in het park is helaas niet toegestaan! Zie ook het reglement van het park!

Fantasy is beautiful!


Cosplay is awesome!

SAVE THE DATE!

Saturday 2 July 2022 10:00h-19:00h

Sunday 3 July 2022 10:00h-18:00h