CS connection/The Time Travelers

El Mundo Fantasia! Het leukste uitje voor de hele familie!

Creative Steampunk Connection & The Time Travelers

Geweldige demonstraties & workshops

Dit moet je zeker bezoeken! Interessant, leuk en heel veel gezelligheid!

In het kampement zal de winkelstand van Homemade bij Tamara staan voor al uw sieraden, homedecoraties en modeaccessoires in steampunk/fantasy en gewone stijl (dus voor elk wat wils).

De kinderen kunnen hier een gratis geluksengeltje/gelukselfje maken en tegen een vergoeding een Creepy Crawler kleuren.

De theetafel zal er staan waar u door onze butler uitgedaagd kunt worden voor een theeduel of gewoon voor een gezellig kopje thee. Ook zal hij regelmatig een vuurspuwdemonstratie geven.

Lady Marieke zal demonstreren op haar naaimachine uit 1890, waar al vele mooie dingen op gemaakt zijn.

Ook zal in het kampement van CSC voor het eerst aanwezig zijn Marquis du B la Zaer, goochelaar illusionist en charlatan pur sang. Geland met zijn luchtballon volgens zijn verhalen door een stuurfoutje van zijn roerganger. Kom en aanschouw zijn goocheltrucs. Verbaas u over zijn werken met vuur en water. Of is het allemaal niet echt en neemt hij u in het ootje?

Docter Lady Marilyn en scientis Countess Relindis zullen in het kampement neerstrijken met hun dokterspost en lab. Samen zullen zij regelmatig Lord Pancratius, Major Theodoricus en de  jonge avonturiers moeten verzorgen als zij terug keren van hun vele avonturen.

Lord Tiedus, de leerbewerker zal er met zijn atelier aanwezig zijn en Lord Hendricus zal samen met lady Elisabeth kinderen die willen op de foto zetten.

Ook aanwezig in het kampement is  de Creative Stamping Secretary (das Amt) van Aramata Criativa waar je je travelerspaspoort (zeitreisepass) kunt laten afstempelen of waar je er eentje kunt aanschaffen.

Kom gezellig binnen in het kampement en maak kennis met hun steampunk wereld.

Programma/tijden :

Het programma is doorlopend.