Cosplay Guests

Fenvaria

Internationale cosplayers bij El Mundo Fantasia! Wow!

We hebben weer prachtige cosplayers aanwezig tijdens El Mundo Fantasia!

Fenvaria uit Duitsland zal dit jaar 2 dagen in ons midden zijn met haar schitterende costumes!

Opgroeiend met de ongelooflijke World of Warcraft, richt ze zich op kostuums uit het Blizzard-universum. In 2015, haar eerste cosplayjaar, nam ze deel aan de Blizzard Cosplay Contest op gamescom met haar 3e kostuum ooit, een vrouwelijke Illidan Stormrage-versie, en behaalde ze de 3e plaats. Sindsdien heeft ze samen met Blizzard aan verschillende projecten gewerkt, zoals de videoserie ‘The Fine Art of Fan Art’.

Fenvaria houdt van complexe en gedetailleerde kostuums en beeldt authentieke, sterke vrouwelijke karakters uit.

Ze heeft al twee van de drie Windrunner-zussen gemaakt en werkt momenteel aan de derde, Vereesa.

Shiaya Costumes

Shiaya is een gedreven kostuummaakster en -model uit Nederland. Haar werk is gemaakt met een focus op fotografie en heeft veel aandacht voor details. Ze begon in 2013 met het afronden van haar eerste kostuum, de Beritra-leather set van AION Online.

Haar liefde voor games en sterke vrouwelijke personages komen naar voren in haar personages.

Door de jaren heen had Shiaya de mogelijkheid om met veel verschillende foto-en videografen uit Europa, en de VS te mogen werken, waaronder o.a. Eos Andy, Velvet Art, Pugoffka, Studio Zahora, The Legend of Micha, MineralBlue, Rescue The Princess en nog veel meer. Dit leidde ook tot verschillende publicaties van foto’s in tijdschriften, glossies en fotoboeken in Nederland, Engeland, Duitsland en Amerika.

Hoewel Shiaya al geruime tijd in de cosplay-scene zit, was ze actiever in fotografiecompetities, zoals de Gry Online-AION-competitie, wat haar een reis naar Krakau opleverde voor een ​​promotionele shoot. Ze was ook genomineerd voor de Cosplay Gen Awards voor beste armor met haar Ashley Williams-kostuum van Mass Effect 3.  Sinds April 2019 hangt haar gezicht in 110 kappers zaken in Nederland.

Toekomstplannen voor deze cosplayer zijn om naar Japan te reizen en daar naar een cosplay conventie te gaan, en nog eens terug te keren naar de VS.

Ze is altijd heel enthousiast om nieuwe mensen, cosplayers en video/fotografen te ontmoeten en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Pretzl Cosplay

Pretzl Cosplay is een cosplayer uit Limburg. Ze vindt het ontzettend leuk om gedetailleerde kostuums te maken.

Hierbij gebruikt ze uiteenlopende technieken en materialen. Hier schrijft ze ook graag boeken over, en die zijn dan ook op internet te vinden. Ook maakt ze digitale (naai- en harnas-) patronen om andere cosplayers te helpen met het maken van hun eigen kostuums.

De kostuums van Pretzl hebben meestal een fantasy thema omdat dat haar favoriete genre is.

Ze ontwerpt ook graag haar eigen kostuums. Soms gebaseerd op bestaande karakters, en soms gewoon helemaal zelf verzonnen.

Inmiddels heeft ze ook al bekendheid verworven op conventies in andere landen, en staan er altijd nieuwe uitdagingen voor haar in het verschiet!

Maak gerust een praatje met haar, als je haar tegenkomt, ze geeft je ook graag adviezen en tips !

Social media:
Facebook: www.facebook.com/pretzlcosplay

Instagram: www.instagram.com/pretzlcosplay

Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCHWBx0Ae_dYAPW0324A8rSw…

Sakuraflor

Sakuraflor – SAKU

Sakuraflor ook wel bekend als Saku, cosplayed al ruim 4 jaar. Ze reist regelmatig de wereld over voor verschillende conventies, van Los Angeles tot aan Tokyo.

Naast conventies bezoeken is ze zelf ook regelmatig op het podium te vinden voor wedstrijden of aan de jury tafel.

Haar costumes variëren van games, tot anime en films.”

Tijdens El Mundo Fantasia zal ze deelnemen in de jury van de Constume Contest, kun je haar bezoeken bij haar stand, op de foto gaan en kun je haar vragen stellen over haar Costumes en hoe ze van haar hobby haar beroep heeft gemaakt!

Nymeon Cosplay / Fantasy

Nog meer beauties van Limburg !

Ongelooflijk wat de “zusjes” elk jaar weer voor een prachtige kostuums weten te ontwerpen!

Al 3 jaar zijn ze betrokken bij de events van Twilight Fantasy Productions! Ook deze 4e editie zullen zij wederom als juryleden bij de Costume Contest present zijn!

Zo enthousiast zijn ze:

Hallo wij zijn Nymeon cosplay/fantasy oftewel Laura en Myra Clabbers. We zijn zussen en wij maken duo costumes .Dit doen we al sinds 2009.
We zijn ook de beheerders van de Limburgse cosplay fantasy Facebook groep en houden graag de nieuwste ontwikkelingen en events bij.
We zijn inmiddels al 10 jaar actief in de Cosplay/Fantasy wereld en hebben hierbij ook al verschillende prijzen gewonnen met onze creaties .Verder hebben we als jury deelgenomen aan verschillende events.

Kom gerust gezellig een praatje met ons maken met wellicht een stukje Limburgse vlaai! 😉
We verheugen ons om jullie allemaal te ontmoeten bij El Mundo Fantasia!

        

Rose & Prince

Toch geweldig dat we bij El Mundo Fantasia een outdoor con hebben! 

We krijgen nog 2 enthousiaste cosplay gasten uit Nederland op bezoek!

” Hallo Iedereen! Wij zijn Rose & Prince, wij zijn een koppel en cosplayen al 10 jaar samen. Onze liefde voor videogames en kostuums is het gene wat ons al deze jaren bezig houd op het gebied van cosplay.

Zelf zijn we ook vaak te vinden op het podium voor competities en streven wij er altijd naar om ons werk te verbeteren met nieuwe technieken en materialen. Daarnaast reizen we ook graag de wereld over om deel te nemen aan verschillende evenementen.

Wij kijken er erg naar uit om jullie te ontmoeten en al jullie mooie creaties te zien!