Facepaint/SFX make-up

Facepaint/SFX make-up en Kindergrime

“Schmink en Grime”

Facepaintdemo “SFX” make-up en Kindergrime

Team Schmink en Grime zal tijdens El Mundo Fantasia aanwezig zijn. Er wordt een facepaint demonstratie gegeven waarin een modellen worden omgetoverd tot een prachtige creatie!

Ook kindjes kunnen hier geschminkt worden in de meest leuke creaties!

Wil je graag uitleg over sfx make -up dan kun je hiervoor ook bij ze terecht.

Zij  helpen collega schminkers, grimeurs en Special Effects Makeup Artiesten graag om het beste uit zichzelf te halen door het geven van trainingen, cursussen, advies en producten van topkwaliteit. Je kunt bij hun terecht voor maatwerk trainingen en workshops maar bieden ook workshops aan op basis van open-inschrijving.

Verder hebben zij een groot aantal artiesten in hun portfolio die graag meewerken aan het succesvol invullen van al je wensen op het gebied van schmink, grime en special effects. Of dit nu is voor een kinderfeestje, een babyshower of een gigantisch festival. Ze zorgen voor topkwaliteit.

FBFX ACADEMY?

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om op een overzichtelijke manier Schmink, Grime en Special FX Makeup te leren van professionals/experts die het uiterste uit hun vak halen. Bij FBFX Academy vind je alle informatie op één plek, bekijk het lesmateriaal alsof je 1-op-1 training krijgt en je bij de docent op zijn vingers kan kijken.

  • Alles op één plek
  • Gedetailleerde uitleg
  • Elke maand nieuwe cursussen
  • Exclusief toegang tot live events
  • Members Only Community
  • Korting op producten

 

Programma/tijden/locatie :

Het programma is doorlopend.