Anime & Manga

Nieuw bij El Mundo Fantasia

De world of Anime & Manga!

Deze 5e en jubileumeditie krijgen we een mooie en leuke cosplay zone erbij! Anime en Manga doen hun intrede bij El Mundo Fantasia!

Het kon natuurlijk niet missen dat Mondo Verde Landgraaf met hun prachtige Japanse en Chinese tuinen natuurlijk de perfecte locatie is!

Zo is er een stand met alle informatie over Anime en Manga, kun je op de foto met Cosplayers uit de Anime en Manga wereld en krijg je zelfs je eigen fotoprint mee!

Speciaal voor El Mundo Fantasia zullen er e nkele cosplayeers zijn die de populaire game Genshin Impact* zullen cosplayen.

Alle fans uit de wereld van Anime en Manga zijn welkom en kunnen genieten van de prachtige locatie en de vele fotomomenten!

 

Anime/Manga en Genshin cosplayers Komashii en Falokhii

Bezoek zeker hun stand en zij vertellen je alles over de wereld van Anime/Manga en de nieuwe trend Genshin!
Op de foto’s zie je al de scene van Alibaba saluja van de anime Magi the Labyrinth of Magic en Wei Wuxian van de Chinese serie Mo Dao Zu Shi
Genshin Impact is een actie-rollenspel ontwikkeld en uitgegeven door miHoYo. De game bevat een open-wereldomgeving en een actiegebaseerd vechtsysteem dat elementaire magie en personenschakeling gebruikt, en maakt gebruik van het genereren van inkomsten uit gacha-games voor spelers om nieuwe personages, wapens en andere bronnen te verkrijgen.
KIMU, is een cosplayer uit Nederland en houdt ervan om verschillende soorten characters te cosplayen! zij heeft in het verleden veel in het buitenland gereist voor haar passie cosplay, en heeft hier veel plezier aan🥰.
Zij is al 6 jaar  acfief in de Cosplaywereld. Momenteel een hele grote verslaving aan genshin impact en het cosplayen ervan!
Je kan haar ontmoeten in Area Anime/Manga!