Anime & Manga
International Steampunk!
7 mei 2021
The first band: Cesair
10 mei 2021

Anime & Manga

Nieuw bij El Mundo Fantasia !
Deze 5e en jubileumeditie krijgen we een mooie en leuke cosplay zone erbij! Anime en Manga doen hun intrede bij El Mundo Fantasia!
Het kon natuurlijk niet missen dat Mondo Verde Landgraaf met hun prachtige Japanse en Chinese tuinen natuurlijk de perfecte locatie is!
Zo is er een stand met alle informatie over Anime en Manga, kun je op de foto met Cosplayers uit de Anime en Manga wereld en krijg je zelfs je eigen fotoprint mee!
Speciaal voor El Mundo Fantasia zullen er enkele cosplayers zijn die de populaire game Genshin Impact* zullen cosplayen.
Alle fans uit de wereld van Anime en Manga zijn welkom en kunnen genieten van de prachtige locatie en de vele fotomomenten!
Tickets zijn online te bestellen via de link: http://bit.ly/34o532T
De tijdsloten hebben betrekking op de aankomsttijd voor entree! Je kan de gehele dag in het park verblijven!
Ben er snel bij, tickets zijn beperkt in oplage.
Op de foto’s zie je al de scene van Alibaba saluja van de anime Magi the Labyrinth of Magic en Wei Wuxian van de Chinese serie Mo Dao Zu Shi.
Genshin Impact is een actie-rollenspel ontwikkeld en uitgegeven door miHoYo. De game bevat een open-wereldomgeving en een actiegebaseerd vechtsysteem dat elementaire magie en personenschakeling gebruikt, en maakt gebruik van het genereren van inkomsten uit gacha-games voor spelers om nieuwe personages, wapens en andere bronnen te verkrijgen.