We zijn gestart!
The show must go on!
17 maart 2020
Heb jij er ook zo in?
6 mei 2021

We zijn gestart!

De voorbereidingen en de kaartverkoop voor El Mundo Fantasia 3 & 4 juli 2021 zijn reeds gestart!
De verwachtingen zijn dat er vanaf 1 juli weer evenementen mogen plaatsvinden. Alhoewel wij uiteraard nog in afwachting zijn van de goedkeuring van de gemeente/ overheid, zijn wij toch al begonnen met de voorbereidingen, om bij een definitief “groen licht “klaar te zijn om voor iedereen een mooie editie te presenteren!
We zijn ons er ook van bewust, dat er wellicht nog maatregelen zullen gelden, waaraan wij met zijn allen moeten voldoen.
We zijn als organisatie ook aangesloten bij de Alliantie van Evenementenbouwers, waardoor we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, en welke zaken er geregeld dienen te worden, bij nog geldende maatregelen .
De kaartverkoop pre-sale loopt bij Ticketmaster.
Er zijn 2 tijdsloten: 10:00u – 11:00u en 11:00u – 12:00u
Bezoekers die reeds een ticket hebben gekocht voor d.d. 02/04/2021 vallen automatisch in het eerste tijdslot (dit geldt ook voor tickets van 2020).
De pre-sale duurt tot 01/06/2021!
Momenteel zijn de tickets gelimiteerd, totdat wij meer duidelijkheid hebben over het al dan niet definitief doorgaan van editie 2021, en het maximum toegestane aantal bezoekers per dag. Ben er dus snel bij om zeker van jouw ticket te zijn! Het event is erg in trek. 🙂
Huidige regeling Ticketmaster: Reeds gekochte tickets behouden hun geldigheid bij een geannuleerd evenement, of je krijgt een ticket refund. Vouchers worden niet meer aangeboden .
Wij gaan vol positiviteit en vertrouwen aan deze editie werken en hopen dat wij jullie mogen begroeten op 3 en 4 juli!
Via deze link kun je direct jouw tickets kopen: http://bit.ly/34o532T
Entertainment kan zich aanmelden via deze link: https://forms.gle/JzYCV3seBNTQDhxT9 (U ontvangt van de organisatie bericht)
Standhouders kunnen zich voor meer informatie en aanmelding een mail sturen naar d.honing@familieparkmondoverde.nl en/of naar standhouders@elmundofantasia.com
Team Twilight Fantasy Productions en Team Mondo Verde
Foto model: Harold Spierenburg Fotografie / Harold Spierenburg
Ontwerp & Design: Studio46 / Marco Bakker Photography