New Area Sci-Fi!
Team Bubbles
1 juni 2019
Hofnar “Horlepiep”!
4 juni 2019

New Area Sci-Fi!

El Mundo Fantasia presents : Sci-Fi Area! NEW!

Voor het eerst tijdens El Mundo Fantasia presenteren wij een indoor zone waar wij in samenwerking met de Predators of the Earth en de GERCM – German Colonial Marines een heuse film en fotoset zullen bouwen!

Dit gaat zeker een super belevenis worden voor alle Sci Fi fans!

Waan je in de Alien/Predators films!

De Predators bezoeken ieder jaar weer de aarde om menselijke trofeeën te verzamelen, maar maken ook jacht op de Aliens.

De groep “Predators of the Earth” vormen met hun gave Predators, props, en decor een waar spektakel voor iedere bezoeker! samen met de “German Colonial Marines”zullen zij speciaal voor El Mundo Fantasia hun groepen bundelen samen met de Alien en zo voor een heuse film/fotoset zorgen!

Welkom in de Alien saga met de German Colonial Marines!

Its Action Time and Meet the “Xenomorph” Alien!

Met hun gave rekwisieten en cosplay deelt deze groep hun passie voor de Alien saga. De Colonial Marines trekken samen met Ellen Ripley ten strijde tegen de moordlustige Aliens, maar komen nu ook nog eens de Predators tegen!

Wil je weten hoe dit afloopt, of meer weten over de films ?

Kom zeker kijken in AlHambra en ga samen met ze de strijd aan tegen het buitenaards gespuis!

Ook komt er nog een goedaardig buitenaards vriendje op bezoek….

Wordt vervolgd…