Hofnar “Horlepiep”!
New Area Sci-Fi!
4 juni 2019
Plattegrond El Mundo Fantasia
4 juni 2019

Hofnar “Horlepiep”!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grappen en grollen, vrolijkheid en dans! Hofnar Horlepiep van het koninkrijk El Mundo Fantasia zorgt dat de kids zich vermaken!

Maar hij heeft ook een leuke “Queste” voor jullie! Oorspronkelijk is de hofnar namelijk de hofnar van Mary, queen of Scots.

Groot-Brittanie is het land van sagen en legenden, en kent een bijzondere geschiedenis, met name Schotland.Veel personages uit de fantasywereld vinden hier hun oorsprong.

Horlepiep is door de tijd gereisd en heeft allerlei wetenswaardigheden verzameld, die hij gebundeld heeft in een spannende en educatieve speurtocht voor de kinderen. Bij verschillende standhouders en op plekken in het park kunnen er letters verzameld worden, die tezamen een slagzin vormen, waarmee je een leuke prijs kunt winnen! De punten zijn aangeduid met Schotse vlaggetjes. Bij de ingang van Mondo Verde kun je je deelnameformulier ophalen.

Hofnar Horlepiep is het aanspreekpunt voor de queste, en je ziet hem vanzelf langskomen met zijn bolderkar vol interessante spullen! Ook heeft hij een koninklijke mantel bij zich die hij gekregen heeft van Queen Mary, en kun je daarmee op de foto gaan!

Aan het einde van je queste ingooien in de speciale bus bij het podium op Central Square. Elke dag om 16:00 vindt de prijsuitreiking plaats door hofnar Horlepiep.

Performance: GeA – Educatie & Fantasy (Alex De Vliegere)