Cosplay guest – Shiaya Costumes
Jump Stilts
28 april 2019
Junst_In_Andy
28 april 2019

Cosplay guest – Shiaya Costumes

 

Shiaya is een gedreven kostuummaakster en -model uit Nederland. Haar werk is gemaakt met een focus op fotografie en heeft veel aandacht voor details. Ze begon in 2013 met het afronden van haar eerste kostuum, de Beritra-leather set van AION Online.

Haar liefde voor games en sterke vrouwelijke personages komen naar voren in haar personages.

Door de jaren heen had Shiaya de mogelijkheid om met veel verschillende foto-en videografen uit Europa, en de VS te mogen werken, waaronder o.a. Eos Andy, Velvet Art, Pugoffka, Studio Zahora, The Legend of Micha, MineralBlue, Rescue The Princess en nog veel meer. Dit leidde ook tot verschillende publicaties van foto’s in tijdschriften, glossies en fotoboeken in Nederland, Engeland, Duitsland en Amerika.

Hoewel Shiaya al geruime tijd in de cosplay-scene zit, was ze actiever in fotografiecompetities, zoals de Gry Online-AION-competitie, wat haar een reis naar Krakau opleverde voor een ​​promotionele shoot.

Ze was ook genomineerd voor de Cosplay Gen Awards voor beste armor met haar Ashley Williams-kostuum van Mass Effect 3.

Toekomstplannen voor deze cosplayer zijn om naar Japan te reizen en daar naar een cosplay conventie te gaan, en nog eens terug te keren naar de VS.

Ze is altijd heel enthousiast om nieuwe mensen, cosplayers en video/fotografen te ontmoeten en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.