Het Familieuitje!
Steve Kay – Steampunk VW
30 juni 2018
Dutch DC Squad
3 juli 2018

Het Familieuitje!

Nog even en het is zomervakantie!

Start je vakantie met het leukste familieuitje van Limburg! Superleuk voor de kids en ook de volwassenen! 

Kom naar El Mundo Fantasia in familiepark Mondo Verde Landgraaf!

Kijk eens wat er allemaal te doen is:

Star Wars, Jurassic Park, Bubblica (grootste zeepbellen blazen) Avengers, Prinsessen (Disney), Magical Wizzards (Harry Potter), Yanto, Digon en de draak, Schminken, Koning Salvatore Solvicti, prinsessen verkiezingen, Glitters, Het Rariteiten Kabinet, Dutch DC Squad, bekende Marvel & DC figuren, The Neverending Story, Piratenshow, Batman & Robin, Magical Triangle, Boogschieten, de spannende goochelaar, Roofvogels, De levensgrootte draak Tiadran, de spectaculaire wildwaterbaan, de dieren….en nog veel meer!

Dus Papa’s, Mama’s, Opa’s, Oma’s en alle anderen, maak de kids blij met een geweldige dag en neem ze mee naar El Mundo Fantasia!