Dampfzirkus Papenburg 
Airbrush tattoo’s – Wow!
24 juni 2018
Tales of Nebelheym
25 juni 2018

Dampfzirkus Papenburg 

Mis dit niet en bezoek het kampement met hun speciale uitvindingen!

We krijgen deze 3e editie een geweldig en groot internationaal steampunk kampement! België, Nederland, Engeland en dus ook de fantastische steampunkgroep Dampfzirkus Papenburg uit Duitsland toevoegen!

Ze zijn er met een groot kampement en zijn gek genoeg om door de tijd te reizen en allerlei uitrustingen van alle culturen, landen en eeuwen te verzamelen om refurturistische machines en accessoires te maken, die op fantastische manieren werken.

Geniet van de www.saloon (whisky-water-wonder) deze rugzak is in staat om water in whisky te veranderen! Geloof je het niet dan kom snel kijken!

En Big Walter! Big Walter kan water in 5 verschillende drankjes veranderen!