Route & Parkeren

Route

Komende vanuit Eindhoven:
Volg de A2 richting Maastricht; bij knooppunt Kerensheide afslag A76 richting Heerlen/Aachen; neem bij knooppunt Bocholtz afslag 7 Simpelveld, ga links boven aan de afslag de N281 op en volg de borden “Park Gravenrode” of neem afrit Kerkrade-West / Landgraaf en volg vanaf de Imstenraderweg de borden Mondo Verde

Komende vanuit Maastricht
Volg de A79 richting Heerlen. Neem bij de splitsing met de A76 de afslag naar Aachen. Neem bij knooppunt Bocholtz afslag 7 Simpelveld, ga links boven aan de afslag de N281 op en volg de borden “Park Gravenrode” of neem afrit Kerkrade-West / Landgraaf en volg vanaf de Imstenraderweg de borden Mondo Verde

Komende vanuit België
Volg de A76 richting Aachen; neem bij knooppunt Bocholtz afslag 7 Simpelveld, ga links boven aan de afslag de N281 op en volg de borden “Park Gravenrode” of neem afrit Kerkrade-West / Landgraaf en volg vanaf de Imstenraderweg de borden Mondo Verde.

Komende vanuit Duitsland
Volg de A76 richting Heerlen; houdt ter hoogte van knooppunt Bocholtz de N281 richting Heerlen aan; volg op de N281 de borden “Park Gravenrode” of afrit Kerkrade-West / Landgraaf en volg vanaf de Imstenraderweg de borden Mondo Verde.

Attentie: I.v.m. de aanleg van de nieuwe buitenring kun je hinder ondervinden! Volg dan altijd de aanwijzingen op de borden!

Adres:

Mondo Verde

Groene Wereld 10

6372PW Landgraaf

Klik hier voor de ROUTEPLANNER

Parkeren

Mondo Verde beschikt over een eigen parkeerplaats Er is voldoende parkeergelegenheid! Parkeermunt: € 4,00

Openbaar vervoer

Per trein

Tot station Landgraaf. Vanaf het station loop je 15 minuten tot Wereldtuinen Mondo Verde.
Tot station Heerlen en dan met buslijn 25 of 26 naar Wereldtuinen Mondo Verde.

Per bus
U kunt Mondo Verde bereiken met buslijn 25 of 26 (o.a. vanaf busstation Heerlen, Eygelshoven en Kerkrade). Voor meer info zie Arriva. Wij raden u aan de juiste tijden voor uw vertrek nog even te checken i.v.m. onvoorziene veranderingen.

Vind snel jouw actuele info op :

9292

Map ingang Mondo Verde