Fantasy Forest& Fairytale Gardens A5

AREA FANTASY FOREST & FAIRYTALE GARDENS

Deze area is gelegen in de Engelse tuinen en het Foliesbos!

ACTIVITIES FANTASY FOREST & FAIRYTALE GARDENS


Rondom de Engelse tuinen en het Foliesbos kom je in de droomwereld van de Fairytale & Fantasy!


Disney Cosplay Meet

De wereld van de Film/Fantasy/Disney figuren


Ontmoet leuke Disney figuren bij de Meet & Greet! Ga gezellig met ze op de foto , laat jezelf stralen met een mooie Disney tattoo, en ontmoet ook andere Disney figuren bij de gezamenlijke groepsfoto !…


Roofvogel Pagode

Heb je altijd al eens een roofvogel/uil willen zien, en durf je ermee op de foto?


Roofvogel Pagode zal samen met haar roofvogels en uilen aanwezig zijn.

Welke mooie roofvogels en uilen zijn er: Gizmo de kerkuil, Manja de Bengaalse Oehoe, Bas de Amerikaanse torenvalk, Dust en Merlina de Raven ,Rico de Choliba etc.


Jan Sparrenboom - Maliënkolders maken!

Beschermheer van El Mundo Fantasia

Hospitaalridder Jan Sparreboom bewaakt El Mundo Fantasia!

Hij zal het volk behoeden voor de “kwaden” die El Mundo Fantasia willen bezoeken! Heb je hulp nodig dan kun je bij deze “ridder” terecht!

Eveneens zal Jan Sparreboom Hospitaal ridder laten zien in een demonstratie hoe je Malienkolders maakt! Een heel karwei…maar het resultaat is fantastisch! Bekijk met eigen ogen hoe Jan Sparrenboom deze special techniek uitvoert.

Wat zit er een hoop werk in om de ridders destijds te beschermen tegen de vijanden! Wij zijn blij dat Jan komt, een graag geziene gast op alle festivals!


Creative Steampunk Connection

De gezellige samenwerking van " Homemade by Tamara" en " Denmar Creations "!


In hun kampement bieden zij een verkoopstand met handgemaakte sieraden, homedecoraties en modeaccessoires, worden er demonstraties gegeven op authentieke naaimachines uit de vorige eeuw, kunnen kinderen een workshop geluksengeltje maken volgen, en kunt u onder het genot van een kopje thee genieten van een vuurspuwact!


Grime & Meer

Kindergrime!


Maak de look van de kids nog specialer door een mooie facepaint verzorgd door Ellie van Doorn van " Grime & Meer "


Food & Drinks

Even lekker zitten en een hapje en drankje nemen op het plein met eetgelegenheid, terwijl de kids zich amuseren kunnen bij de speeltoestellen.


De Reuzengrot...

Aanschouw in het Foliesbos de reuzengrot en neem een kijkje in de grot!


Geniet van de verschillende beelden van mythische figuren, en er leven hertjes en wilde zwijnen.

Jurassic Park

Dino's gespot!

In Mondo Verde zijn tijdens het uitgraven bij de bouw van de nieuwe wildwaterbaan, dino eieren gevonden! Team " Jurassic Park Nederland " komt deze nieuwste ontdekkingen aan jullie laten zien.


Pirates of the Caribbean....

Beleef het avontuur...


Maak kennis met Captain Jack Sparrow, en zijn pirates, deze keer zonder “The Black Pearl” maar met een vlot


De Toverkraam

Magische drankjes!

Laat je betoveren door de magische drankjes van de Toverkraam!
Met de juiste toverspreuk wordt je drankje betoverend lekker! Of wil je eens een echt elfje ontmoeten? Luister dan goed naar haar, ze leert je de Elfentaal zodat alles tot leven komt, en wie weet...volgt ze jou door het magische El Mundo Fantasia!

Andessa Storytelling

"Yanto & Digon de dinodraak "

Ontmoet Yanto en het draakje Digon. Yanto bezit een wel zeer aparte jas. Hij zit namelijk vol met geheimen! Soms gaat er 1 van zijn zakken open, en komt er een item uit waarbij een verhaal hoort, en natuurlijk wordt jij ook bij dat verhaal betrokken!

Marsantha Subhail

" De reizende koopman "


Maak kennis met deze gezellige reizende koopman en zijn familie! Zij demonstreren verschillende ambachten, waaronder handwerk gereedschappen ,zoals houten naalden en haaknaalden, sieraden maken , tevens is het volgen van een korte workshop mogelijk.


Valentino de Sprookjes Elf!

Grappen en grollen met deze Elf!

Samen met Babboo de Bos hobbel is hij te vinden bij zijn Engelse Cottage! Ook maakt hij graag een wandelingetje door de tuinen en het Foliesbos.

Het beloofd een dolle boel te worden als je hem tegenkomt! Hij maakt graag een praatje en houdt van grapjes! Ook kan hij je veel vertellen over het elfenland. Op zaterdag is hij de hele dag aanwezig . Op zondag moet Valentino op reis naar Trollenland en zal hij er tot 14:00 zijn.


Pirates of the Carribean!

Ontmoet Jack Sparrow!


Fantasy is so beautiful

Wat is de wereld van Fantasy toch mooi! Bewonder de figuranten of kom zelf verkleed en doe ook mee aan onze Costume Contest!

SAVE THE DATE!

Saturday 8 & Sunday 9 July 2017 - 10:00h-20:00h